Footprint van Studio Anneloes

  • Berichtcategorie:Brand / Duurzaam
Je bekijkt nu Footprint van Studio Anneloes

We care about the planet

Studio Anneloes maakt haar kleding voor de echte vrouw. De vrouw met echte vormen. Zij hebben liefde en aandacht voor de pasvorm die perfect moet zijn en zeker lekker moet zitten. Dat doen ze graag en willen graag lang blijven doen. Daarom vinden ze het ook belangrijk om, naast hun kleding, ook met liefde naar de planet te kijken. Dat is de toekomst.

Ben jij druk bezig met wat de impact is van wat je draagt? Studio Anneloes wel!

Bekijk hier de animatie die Studio Anneloes heeft gemaakt over duurzaamheid

Footprint meter

Studio Anneloes  kan wel op wel 17 verschillende manieren de impact op het milieu aan je doorgeven. Per artikel, tot 8 cijfers achter de komma nauwkeurig. Deze hogere wiskunde vertalen zij graag naar iets begrijpelijks zodat je er ook echt iets aan hebt. Vandaar hun keuze voor water en energie. Alle getallen zijn gebaseerd op alléén het productieproces van 1 artikel, dus van grondstof tot winkeldeur ofwel van cradle to gate.

Bekijk hier de footprintmeter. Vul het artikel nummer (5 cijfers) in of scan de QR code op de hangtag van jouw favoriete Studio Anneloes item met de camera van je telefoon, en leer alles over jouw footprint.

De nieuwe collectie die vanaf nu  in de winkels ligt, heeft ook een QR code op de hangtag.

Meer over duurzaamheid

Studio Anneloes is niet het braafste meisje van de klas, wel eerlijk en transparant. Zij delen daarom hun kennis en informatie van hun  fantastische Travel Kwaliteit voor meer bewustwording zodat we samen onze footprint kunnen verminderen. Want, there is no planet-B.

Wij, bij Basic Life, zijn ons bewust van de duurzaamheid van onze planeet. Daarom hebben het merk Studio Anneloes in ons assortiment. Vind jij dit ook belangrijk, koop dan de kleding van Studio Anneloes.

Onze items van Studio Anneloes