Levering

Je bestelling wordt over het algemeen binnen 3 werkdagen geleverd. Bij werkdagen worden zaterdag, zondag en feestdagen niet mee gerekend. Indien u een bestelling bij ons plaatst ontvangt u daarvan per mail een bevestiging.

Wij versturen bestellingen via DHL. Dit gebeurd via de standaard methode. Het verzendbewijs bewaren wij als bewijs of  uw bestelling correct is afgeleverd. U kunt uw bestelling ook aangetekend laten opsturen. In dat geval dient u dit aan te geven op uw bestelling. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld als cadeau) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van uw bestelling betaalt u een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €75,- wordt een verzendbijdrage van €4,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €75,- is de verzending gratis. Wanneer u meerdere bestellingen op een dag  plaatst proberen wij deze gezamenlijk te versturen.

Retourzending

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop, dan kunt u dit retour zenden aan onderstaande retouradres. De kosten voor retourneren zijn altijd van de koper.  Wij verzoeken de bijgeleverde retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw retournering z.s.m. kunnen afhandelen.

Retouradres: Basic-Life, Raadhuisplein 50, 3771 ER Barneveld.

U kunt eventueel ook uw retourpakketje afgeven in één van onze winkels.

Heeft u vragen over het retour sturen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Internationaal

Naar welke landen verstuurd Basic-Life?

Wij versturen wereldwijd. De verzendkosten naar het buitenland worden automatisch doorberekend.