studio anneloes

Studio Anneloes is stijlvol en zit comfortabel, 2 redenen waarom wij, bij Basic Life Fashion, het merk Studio Anneloes verkopen. Mode die jouw er goed uit wil laten zien. Daarnaast is het gemakkelijk met andere merken te combineren.

Studio Anneloes

Studio Anneloes is stijlvol en zit comfortabel, 2 redenen waarom wij het merk Studio Anneloes verkopen. Mode die jouw er goed uit wil laten zien. Daarnaast is het gemakkelijk met andere merken te combineren.

Het merk Studio Anneloes

De stoffen die bij Studio Anneloes gebruikt worden zijn ‘breathable’, dat betekend dat het de stof ademt. Je gaat er dus niet in zweten. De stoffen blijven ook lang mooi, het is namelijk van Travel Kwaliteit. Dat houd in dat je hoeft het dus niet hoeft te strijken en je hoeft het niet vaak te wassen en dat is goed voor het milieu! Daarnaast is het kenmerk van deze kwaliteit dat het supersnel droog is, dus wassen, even laten drogen en je kunt het zo weer aantrekken.

Studio Anneloes en Basic Life

Basic Life heeft meerdere artikelen van Studio Anneloes in de winkel hangen. Onder anderen, Studio Anneloes Rokken, Studio Anneloes Tops, Studio Anneloes Blouses en Broeken, maar ook Studio Annelies Jurken, en meer. Kijk lekker rond op onze website of kom lang in een van onze winkels.

Studio Anneloes Online

De Studio Anneloes collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops in Basic-Life Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de Studio Anneloes collectie, bel dan gerust een van onze verkoopsters in 1 van onze shops. Of stuur even een mailtje naar: studioanneloes@basiclifefashion.nl

studio anneloes jumpsuit
studio anneloes sale
studio anneloes poppy

studio anneloes capri
studio anneloes bermuda