Filter

Studio Anneloes

Dit label is stijlvol en zit comfortabel, 2 redenen waarom wij het merk Studio Anneloes verkopen. Mode die jouw er goed uit wil laten zien. Daarnaast is het gemakkelijk met andere merken te combineren.

Het merk Studio Anneloes

De stoffen die gebruikt worden zijn ‘breathable’, dat betekend dat het de stof ademt. Je gaat er dus niet in zweten. De stoffen blijven ook lang mooi, het is namelijk van Travel Kwaliteit. Dat houd in dat je hoeft het dus niet hoeft te strijken en je hoeft het niet vaak te wassen en dat is goed voor het milieu! Daarnaast is het kenmerk van deze kwaliteit dat het supersnel droog is, dus wassen, even laten drogen en je kunt het zo weer aantrekken.

Basic Life heeft meerdere artikelen van dit label in de winkel hangen. Onder anderen,  Rokken,  Tops, Blouses en Broeken, maar ook Jurken, en meer. Kijk lekker rond op onze website of kom lang in een van onze winkels.

Studio Anneloes Online

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops in Basic-Life Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de collectie, bel dan gerust een van onze verkoopsters in 1 van onze shops. Of stuur even een mailtje naar: studioanneloes@basiclifefashion.nl