Wat zegt kleur over je persoonlijkheid?

Wat zegt kleur over je persoonlijkheid?

  • Berichtcategorie:Beauty / Fashion

Betrap jij jezelf erop dat je regelmatig dezelfde kleur draagt? Of dat je kast stiekem voor een groot gedeelte uit dezelfde tint bestaat? Of dat je in een bepaalde kleur gewoon prettig voelt? Dan zegt dat een hoop over jou. Maar Wat zegt kleur over je persoonlijkheid?

Een garderobe zegt natuurlijk überhaupt al veel over iemand. Een opzichtige faux fur jas en cowboylaarzen met slangenprint zul je niet snel vinden in de kast van een casual vrouw. En ja: zo werkt het dus ook met kleur. Of je kast nou vooral uit felle kleuren of zwart bestaat, het is geen fabel – de kleuren die je draagt matchen bij jouw persoonlijkheid. 

Witte kleding

Bestaat de inhoud van jouw garderobekast vooral uit witte parels? Dan ben je van nature netjes, georganiseerd en kom je sympathiek over. Ook is de kans groot dat jouw stijl hartstikke tijdloos en klassiek is, want wit is eigenlijk altijd wel de trend.

Paarse kleding

Is paars helemaal jouw kleur? Dan ben je een creatief persoon en ben je ook zeer spiritueel aangelegd. Jij zoekt graag naar goede oplossingen. Stiekem ben je ook best een beetje een luxe paardje en kun je mooie kwaliteitskleding écht waarderen.

Groene kleding

Groen is een gewaagde maar rustgevende kleur, waardoor je kalm en vriendelijk, maar toch vernieuwend overkomt. Grote kans dat je daarom ook veel vrienden om je heen hebt. Daarnaast ben je ook nog eens heel creatief.

Blauwe kleding

Als je gek bent op blauw, dan ben je dus hartstikke intelligent en heb je een betrouwbare uitstraling. Je staat positief in het leven en hebt een open uitstraling, waardoor iedereen naar je toe komt met problemen – of je het nou leuk vindt of niet.

Roze kleding

Word jij ontzettend blij van roze kleding? Dan is jouw vrouwelijke kant sterk ontwikkeld en voel je je vaak zelfverzekerd. Je hebt een hart van goud. Je komt lief over, maar mensen moeten de ‘girlboss’ in jou zeker niet onderschatten.

Grijze kleding

Jij bent als Zwitserland. Neutraal en je staat niet heel graag in de schijnwerpers. Ruzies, drama en ellende zijn niet jouw ding. En jouw voorkeur voor grijs betekent zeker niét dat je niet stijlvol bent – want grijze kleding is hipper dan ooit.

Rode kleding

Is rood jouw kleur? Dan ben je een zelfverzekerde vrouw die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Je besteedt de nodige aandacht aan je uiterlijk en je hebt zeker ook je woordje klaar. En grote kans dat de mannen én vrouwen voor je in de rij staan.

Zwarte kleding

Zwart staat voor elegantie. Niet voor niets trekken wij vrouwen massaal onze LBD uit de kast op een eerste date. Ook straal je kracht uit. Wel kan je ietwat afstandelijk op anderen overkomen – maar ach – je ziet er in je zwarte kleding tenminste wel stijlvol uit.