Filter

Sisters Point

Sisters Points had de droom om nieuwe en jong merk te zijn. Ze hebben geen collectie maar gaan in op de trends van de tijd. Sister Point maakt mode voor jonge meiden van Lycra, lage tailles, blote buiken, sterkte kleuren gecombineerd met mini rokjes en korte jurken. Zo is dit Scandinavische merk ook begonnen.

Streetwear van Sisters Point

Vandaag richten zij zich nog steeds op het ontwerpen, produceren en verkopen van de juiste stijlen voor het trendy meisje en de vrouw. Sisters Point richt zich altijd op het vastleggen van de grote internationale modetendensen en deze vervolgens om te zetten in coole en trendy streetwear – wat perfect past in de deense stijl, look en modefilosofie.

Confectiekleding van Sisters Point

Sisters Point ontwerpt confectiekleding. Ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen en niet omdat het hoort te passen in een algemeen collectiethema. We ontwerpen altijd met drie typen in gedachten: de classy, de vrouwelijke en de sportieve – wat betekent dat al onze drops stijlen en items voor die drie typen bevatten. Onze drops zijn ontworpen om precies te passen bij die vibes en looks die op dit moment trending zijn. Wat we ook ontwerpen, we staan erop ons universum speels te houden en werken altijd met een kleurenpalet van zachte kleuren dat perfect past bij onze luchtige en zachte kwaliteiten en preppy mix.
Sisters Point ontwerpt geen collecties op maandelijkse basis, maar we veranderen zodra we een ‘vibe’ voelen. Dit betekent dat je altijd nieuwe stijlen online kunt vinden en tegelijkertijd beloven we je altijd op de hoogte te houden van de laatste trends uit de internationale modescene.

Sisters Point bij Basic Life

In onze webshop vind je een mooi assortiment vanuit de collectie. De collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shop te zien in Basic-Life Barneveld. Als je vragen hebt over de collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in 1 van onze shops of stuur gewoon even een mailtje naar: info@basiclifefashion.nl