Disenjo Jurk

DISENJO

Waar wij trots op zijn, is ons eigen productie-label: DISENJO. De stof voor deze productie kopen wij speciaal in Italië in. De modellen stellen wij samen op basis van onze jarenlange ervaring in vraag naar stijlvolle en soepel vallende jurken. We hebben daar verschillende modellen in; zowel basics als specials. De productie vindt plaats in Portugal in kleine ateliers in een beperkte oplage.  Al 12 jaar leveren we hiermee een kwalitatief hoogwaardig product dat uitstekend geprijsd is. Een segment waar wij ons in onderscheiden en ons prettig in voelen, doordat prijs en kwaliteit een perfect match vormen.

DISENJO ACTIE

Jurken van 99,95 euro voor 59,95 euro*
Leggings van 59,95 euro voor 49,95 euro*

OP = OP

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

*Het gaat om de laatste maten

Filter

DISENJO

Waar wij trots op zijn, is ons eigen productie-label: DISENJO. De stof voor deze productie kopen wij speciaal in Italië in. De modellen stellen wij samen op basis van onze jarenlange ervaring in vraag naar stijlvolle en soepel vallende jurken

We hebben daar verschillende modellen in; zowel basics als specials. De productie vindt plaats in Portugal in kleine ateliers in een beperkte oplage.  Al 12 jaar leveren we hiermee een kwalitatief hoogwaardig product dat uitstekend geprijsd is. Een segment waar wij ons in onderscheiden en ons prettig in voelen, doordat prijs en kwaliteit een perfect match vormen.

DISENJO woman

De DISENJO vrouw is een zelfbewuste, stijlvolle vrouw die zich niet zo snel van de wijs laat brengen door allerlei frivole fratsen, maar haar eigen stijl benadrukt. In de afgelopen jaren hebben wij van onze modellen, door de mega goede pasvorm, veel jurkjes online en via facebook verkocht. Doordat de oplages klein zijn, loopt ook  niet iedereen in dezelfde kleur of in hetzelfde model. Dat vinden wij een belangrijk aspect bij onze eigen productie.

DISENJO online

De Disenjo collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze winkels in Basic-Life Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de Disenjo collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Barneveld of Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar disenjo@basiclifefashion.nl

disenjo jurken
basic life
basiclife veenendaal

basiclifefashion nl
vila barneveld
basic life broeken