Jumpsuits voor iedereen

Jumpsuits voor iedereen

  • Berichtcategorie:Fashion / Trends

Jumpsuits, zo draag je ze!

Jumpsuits zijn een erg gemakkelijk oplossing bij een kledingcrisis. Maar, hoe weet je nou welke jumpsuit bij jou past? Past een jumpsuit wel bij jouw lichaamstype? Jumpsuits zijn er in veel vormen en stijlen, voor iedereen bestaat dus de ideale jumpsuit. Let wel op de volgende tips bij het zoeken naar jouw jumpsuit!

Zorg voor de juiste maat

Een jumpsuit moet natuurlijk goed passen, anders zal de jumpsuit op bepaalde plekken te strak zitten wat niet erg flatterend is. Zorg ervoor dat je makkelijk kan bewegen in de jumpsuit en dat deze nergens trekt. Zit er een naad tussen de broek en de bloes? Let er dan op dat deze op je heupen valt. Daarnaast hoort de bovenkant van een jumpsuit vaak te bloezen, wat betekent dat de stof hier een beetje boller valt.

Kies de juiste jumpsuit voor jouw figuur

In het algemeen geldt dat jumpsuits los horen te vallen. Heb je brede heupen of een buikje? Kies dan voor een jumpsuit met een top die goed bloest, zo valt je buikje minder op en bij brede heupen is alles dan meer in proportie. Heb je juist een rechter lichaam en wil je meer vrouwelijke vormen

Elvira marissa jumpsuit
Elvira

creëren? Kies dan voor een jumpsuit met een goede taille. Vindt je dat je bent gezegend met een perfect lichaam? Dan kan je ook een strakke nauwsluitende jumpsuit dragen.

Benadruk je heupen of je taille. Voor een vrouwelijke look laat je met een accessoire zien waar je heupen of taille zit. Doe dit met een mooie riem, of bind een jasje of vestje om je heupen.

Draag iets over je jumpsuit

Een jumpsuit maakt het ‘s morgens makkelijk. Want je hoeft maar een ding aan te trekken! Maar als het wat kouder is, of als je er wat netter uit wilt zien, kan je een jasje of vestje boven je jumpsuit dragen. Kies voor een blazer als je een zakelijke afspraak hebt. Of ga voor een vrouwelijke vestje voor een elegante look. Draag het jasje of vest altijd open.

Kies de juiste accessoires. Wil je er vrouwelijk en chique uitzien? Draag dan hakken, kies voor vrouwelijke make-up en/of elegante sieraden. Wil je juist je stoere kant uitlichten? Ga dan voor ballerina’s of all-stars.

 

Jumpsuits voor iedereen
YAYA

Jumpsuits bij verschillende gelegenheden (zoals een bruiloft)

Omdat er zoveel verschillende jumpsuits zijn kan je jumpsuits bij allerlei gelegenheden dragen.
Zo kan je een jumpsuit prima dragen naar een sollicitatie. Kies voor een nette jumpsuit in een neutrale kleur zonder print. Draag er een een mooie blazer bij en subtiele sieraden. Hakken maken je outfit af en geven je een zelfverzekerde en vrouwelijke uitstraling.
Een jumpsuit is een leuk alternatief voor een jurkje als je naar een bruiloft gaat. Kies voor een jumpsuit van een luxe stof als zijde en voor een mooie vrolijke kleur. Een open rug of een beetje decolleté mag best!

Omdat het maar één kledingstuk is, is een jumpsuit heerlijk om aan te trekken als je naar het strand (zorg hier ook voor de juiste bikini!) gaat. Kies een jumpsuit met een luchtige stof en vrolijke print. Combineer de jumpsuit met slippers en een mooie hoed.

Basic Life Fashion online

Je kunt ons ook volgen via Facebook en Instragram. Op deze kanalen van social media houden we je op de hoogte van nieuwe items in onze shop. Wanneer je het leuk vindt, kun je ook via Insta of FB een foto van jezelf plaatsen met de kleding die je bij ons gekocht hebt met een @basiclifefashion of #basicllifefashion. We zouden het namelijk leuk vinden om te horen /zien dat je tevreden en blij bent met je nieuwe aanwinst uit een van onze winkels.

Jumpsuits uit onze collectie

  • Studio Anneloes Angelique Jumpsuit
  • Tramontana Tencel Jumpsuit
  • Lofty Manner Vesper Playsuit