Romantiek, ruches, franjes: de trend van 2023

  • Berichtcategorie:Trends
Je bekijkt nu Romantiek, ruches, franjes: de trend van 2023

Romantiek, ruches, franjes: de trend van 2023 Dit voorjaar/zomer zien wij vooral veel ruches, franje, kant en andere tierlantijnen weer voorbij komen. De rustige looks die wij afgelopen seizoenen veel zagen, maken nu plaats voor de romantische en zwierige details. Straks dus heerlijk op de fiets met onze zwierige rokken met ruches en franje. Heerlijk! We hebben nu al zin in de lente.

Hieronder laten wij een aantal items zien uit onze eigen collectie met deze details.

Vila Vilayla Vie Short Dress

1 .Deze prachtige jurk heeft zelfs twee trends van dit seizoen. De ruches op de schouders en de trend kleur rood! Perfect voor een feestje of bruiloft. 

 

 

 

 

Vila Vikikki Coa Top2. Of deze prachtige blouse van het merk Vila. Combineer deze met een stoere jeans en toffe sneakers en je hebt een fantastische look. Helemaal voorjaars ready! 

 

 

 

 

Tramontana Stripe Bow Cuffs Blouse3. Deze blouse van Tramontana is ook een echte eye catcher. Met de gave uitlopende mouw kan je de blouse ook heel leuk combineren onder een sweater. Heb je toch een classy-stoere outfit! 

 

 

 

Tramontana Fancy Broderie Blouse4 . En wij hebben nog z’n beauty van Tramontana. Draag deze blouse op een stoere jeans of een klassieke chino!