Draag meer sieraden, dan lijk je jonger

Draag meer sieraden, dan lijk je jonger
Accessoires

Sieraden

Draag meer sieraden dan lijk je jonger. In de modewereld zie je weer heel veel – opvallende – sieraden. Ik ben dolblij met deze trend want sieraden zijn niet alleen hartstikke hip, ze laten je ook jonger lijken.

Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar tóch is het waar. Wil je dus een paar jaar van je echte leeftijd afsnoepen? Behang jezelf dan zo snel mogelijk met flink wat sieraden. 

Zo maken sieraden je jonger

#1 Oplichtend effect
Oorbellen vangen het licht en weerkaatsen dat op je huid. Parels bijvoorbeeld hebben een flatterend effect op je huid en laten het wit van je ogen en tanden stralen.

#2 Golden glow
Goudkleurige sieraden – en dan het liefste rosé gouden sieraden – geven je gezicht een ‘golden glow’,  daar worden we allemaal nóg knapper van. Ga bijvoorbeeld voor goudkleurige brede schakelkettingen, dan ben je ook nog eens hartstikke on trend.

#3 Kleurrijke sieraden
Als je ouder wordt trekt er kleur uit je gezicht. Hierdoor oogt je huid fletser en jij vermoeider. Dit kun je eenvoudig oplossen door meer kleur in de buurt van je gezicht te dragen, bijvoorbeeld in de vorm van kleurrijke sieraden. Draag je bijvoorbeeld graag zwart, dan zijn sieraden in de kleur van je ogen een goed idee: die laten je ogen meer stralen.

#4 Vorm van je gezicht
Een rond gezicht lijkt van nature jonger dan een lang gezicht. Als je ronde oorbellen draagt versterk je het ronde gevoel. Dit zie je al bij kleine ronde oorbellen, maar hoe groter de oorbellen hoe groter het effect. Goed nieuws voor ons: de grote ‘seventies’ oorbellen zijn weer terug van weggeweest.

#5 Hoe meer, hoe beter
Wat sieraden betreft kun je het dit seizoen niet wild genoeg maken. En als je wat ouder bent zou ik vooral meedoen aan deze trend. Door veel verschillende sieraden bij elkaar te dragen kun je je unieke stijl laten zien, iedereen combineert ze tenslotte anders. Dus… Draag meer sieraden dan lijk je jonger!

Ringen

Oorbellen

Kettingen

Armbanden

Accessoires

Nog meer interessante posts

lawaaiprotest Centrum Barneveld

Lawaaiprotest in Barneveld

BARNEVELD – Barneveldse ondernemers protesteren dinsdagochtend , 11 januari 2021, tegen het coronabeleid. Door geluid te maken met onder meer potten, pannen en fluitjes, willen

Wees loyaal koop lokaal Barneveld

In deze bijzondere tijd is gebleken hoe fijn het is om een mooi centrum te hebben. Met een prachtig winkelaanbod en gedreven ondernemers, wij zijn