FASHION IS MORE!

Basic-Life laat al jaren lang zien dat mode, beleving en persoonlijke aandacht voor haar klanten de drive is. Met een brede variatie aan mooie merken aangevuld met wekelijks nieuwe items vanuit het confectiecentrum in Amsterdam. De inspiratie die wij vinden in de mode proberen wij dagelijks enthousiast over te dragen aan al onze fans, zowel in onze winkels, als online. Dat kunnen wij als ondersnemers natuurlijk niet alleen, en we zijn trots op onze ladies die door hun enthousiasme onze visie dagelijks weten waar te maken.

Facebook, een nieuwe webshop zoals je nu ziet zijn allemaal zaken die ‘More’feeling geven bij de klant over wat er allemaal gebeurt, wat er nieuw binnenkomt, welke trends er zijn etc. ‘More’; ook net even dat stuk meer aandacht voor de klant als het gaat om advies, geduld en info over combinaties en kleurgebruik bijvoorbeeld.

Het team

VOORDEEL!

Klanten profiteren van een aantrekkelijk spaarsysteem. De spelregels: per € 25,00 besteed bedrag wordt 1 punt aan een spaartegoed toegevoegd dat in ons digitale klantenbestand wordt bijgehouden. Wie 10 punten gespaard heeft, ontvangt bij de eerstvolgende aankoop € 12,00 korting. Op welk artikel dan ook (met uitzondering van artikelen in de opruiming). Het spaartegoed kan zowel in Barneveld, Veenendaal en Arnhem worden besteed.

Ook op FB via like and win acties zijn er regelmatig leuke items te scoren. Het voordeel van jouw ‘favourite shop’opgeslagen op je smartphone.We hebben daarom ook het on-line shoppen op onze nieuwe site lekker eenvoudig gehouden.

HISTORY:

In 1999 begon het allemaal, aan de Dorpsstraat in Lunteren. Daar begon Martine in een stunt winkel die Wham heette. Een half jaar later kwam er winkelruimte vrij aan de overkant van de straat. Martine, die toen nog in dienst was van de kledinggroothandel Basic-Wear, kreeg de kans om de destijds nieuw opgestarte winkel onder de naam Basic-Life te starten.

De officiële opening daarvan was in september 2000. We begonnen daar met dames en kinderkleding aangevuld met een klein assortiment herenkleding. Met heel veel plezier hebben we daar Basic-Life op de kaart gezet. In februari 2001 startten we Basic-Life Barneveld in de Jan van Schaffelaarstraat, in het oude pand van de Texshop.

In 2005 kregen we de mogelijkheid om een nieuwe winkelruimte te gaan huren aan het Raadhuisplein 50 in Barneveld. Omdat dit een groter winkeloppervlakte zou worden, bestloten we om tijdens de bouw van dit winkelpand de winkel in Lunteren te verkopen. Een medewerkster wilde de winkel daar graag overnemen en binnen 3 dagen was de deal helemaal rond.

In februari 2007 opende we Basic-Life aan het Raadhuisplein . De winkel in de Jan van Schaffellaarstraat sloten we 31 januari 2007.

In 2009 namen we een winkel over in Veenendaal en gingen onder de naam Basic-Life Veenendaal van start.

In 2010 startten wij Yaya shop Barneveld en La-Posta in het oude postkantoor van Barneveld.

In 2013 verhuisden we in Veenendaal naar een ander winkelpand in de Hoofdstraat op prachtig centraal gelegen locatie, die we na een grondige verbouwing opende in maart 2013.

In februari 2014 was tenslotte Basic-Life Barneveld aan de beurt om een eigentijdse sfeervolle winkel te creëren. Inmiddels werken we daar nu alweer ruim 3 jaar met veel plezier en hebben we veel complimenten ontvangen over de nieuwe look.

Op 15 oktober 2015 is La Posta verhuisd naar de Langstraat in Barneveld, met het nieuwe YAYA shop in shop systeem.

In juli 2016 Is Basic-Life Veenendaal ge-restyled en hebben wij ook daar een prachtige Yaya shop in shop gekregen. Aangevuld met de home/living collectie van Yaya.

In Augustus 2016 namen we Some More over in Arnhem. Een eigentijdse stijlvolle winkel die we in september feestelijk hebben geopend. In deze winkel hebben wij een combinatie van merken in het midden en hoog segment. Wij hebben ervoor gekozen om een paar merken die Barneveld en Veenendaal ook hebben aan dit assortiment toe te voegen. Zodat de formule wat meer eenheid kreeg.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.