Filter

Zoso

Mode is altijd actief. Merken die veel bezig zijn in de wereldwijde fashionindustrie en die veranderingen aan gaan. Daarom komt ZOSO ook met leuke nieuwe verfrissende collecties. Bij dit label zijn er 3 belangrijke punten; 1. stijlvolle collecties, zo veel mogelijk stijl en elegantie meebrengen. 2. Fashion, want ze willen en gaan ook mee met de nieuwste trends en fashion. 3. Comfort. Alle kleding is gemaakt om je comfortabel te voelen. Het zit daarbij erg lekker en dus comfortabel. En de prijs is daarin erg betaalbaar!

Zoso Fashion

Wij bieden erg mooie en leuke kleding aan van dit label. Bijvoorbeeld; leggings, rokken, T-shirts, blazers, broeken en natuurlijk de leuke jurkjes. De stoffen die gebruikt worden, zijn erg zachte en fijne stofjes super comfy!

Zoso Collection

ZOSO is een merk meteen erg fijne stof. Wij bieden veel verschillende kleuren aan van het merk. Het zijn erg elegante kleuren, en je kunt daardoor de kleding van dit label erg goed combineren. Je kunt je eigen combi’s maken. De maten  zijn van XS t/m XXL. Het is ook erg leuk om te combineren met verschillende merken zoals JANE LUSHKA, DISENJO, DONNA DUE and much more!!

Bent u benieuwd hoe ZOSO wordt gemaakt? Op de volgende link kunt u hem bekijken. https://vimeo.com/354645162

Zoso online

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops in Basic-Life Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust een van onze verkoopsters in 1 van onze shops. Of stuur even een mailtje naar: zoso@basiclifefashion.nl

Zoso jurk Zoso rok
Zoso broek Zoso top