yaya brand
YAYA

YAYA

YAYA is een label waar we al 20 jaar zaken mee doen. Het is een merk dat zich telkens vernieuwd en de laatste trends integreert in haar collecties.

De sterke kant van dit merk  is vooral dat het speciaal voor jou is gemaakt, de stoere, prijsbewust, vrouwelijk vrouw.

YAYA is een label waar we al 20 jaar zaken mee doen. Het is een merk dat zich telkens vernieuwd en de laatste trends integreert in haar collecties. De sterke kant is vooral dat dit merk stoer en vrouwelijk is en in verhouding een goede prijs heeft.

YAYA: The brand !

Als er 1 merk is dat de afgelopen jaren hun eigen merk heeft gebrand dan is dat YAYA wel.  Zeker nu zij hun eigen shop-in-shops uitgerold hebben, waar wij er ook 2 van hebben; 1 in Barneveld in La-Posta en 1 in Basic-Life Veenendaal. (Yayabarneveld). De collectie van YAYA in de shop versterkt de uitstraling van het merk. Het mooie vinden wij dat ondanks dat het merk zo groot is geworden het YAYA team van magazijn tot directie super betrokken bij La-Posta Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Mode invloeden van all over the World vind je terug in de telkens zich vernieuwende collecties van YAYA.

YAYA Women

De YAYA vrouw is een stoere zelfbewuste vrouw die family hoog in het vaandel heeft staan en die door de veelzijdigheid van de YAYA collectie met veel: YAYA jurken, YAYA broeken, YAYA tops, YAYA rokken, een ruime keuze heeft om diverse leuke YAYA sets samen te stellen. De YAYA vrouw kan zowel casual nonchalant als wel chique gekleed zichzelf kleden door de veelzijdigheid en het hoge draagcomfort in de YAYA-collecties. De natuurlijke tinten die YAYA kenmerken zijn een terugkerend thema in de collecties.

YAYA online

Dit jaar zijn wij met basiclifefashion YAYA online gaan verkopen. We hebben gemerkt dat we direct een grote vraag naar YAYA kleding kregen. Op onze site bieden wij de ‘’key looks’’ aan die mede bepalend zijn voor het modebeeld van het YAYA 2020 seizoen.

De YAYA collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shop-in-shops te zien in La-Posta Barneveld en in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de YAYA collectie, bel dan gerust onze onze verkoopsters in 1 van onze shops of stuur gewoon even een mailtje naar: yaya@basiclifefashion.nl