Vila
vila brand

VILA

VILA is hard op weg om als onderdeel van de BESTSELLER group haar collecties te verduurzamen. Het kernwoord daarbij is: ‘’sustainability’’  vrij vertaald: van gerecyclede kleding een groot gedeelte van de nieuwe collectie weer op te bouwen. VILA steekt veel tijd in de research daarvan en wij als basiclifefashion vinden dat een hele goede ontwikkeling. Vooral omdat wij moeten gaan denken in ecological footprints. VILA haalt de inspiratie voor hun VILA blousejes, VILA jeans, VILA jurkjes en om niet te vergeten de VILA vesten uit de informatie van trend-watchers die vanuit de belangrijkste mondiale modecentra de nieuwste VILA collectie 2020 vorm en kleur geven.

Filter

VILA Fashion

VILA is een vrouwelijk dameslabel dat zich met name op de jonge vrouw richt die voor het werk maar ook voor een avondje stappen goed scoort met een leuke VILA outfit. De basiscollectie van VILA met veelal uni kleurige stoffen combineren heel mooi met de veelzijdigheid aan prints en uitgewerkte modellen in de VILA collectie. De vaste pasvormen maken het eenvoudig om makkelijk online te shoppen.

VILA (als mix and match)

VILA  is een merk dat de laatste mode tegen de beste prijs laat zien. Midden in het seizoen is VILA ook goed in staat om online nieuwe modische items aan te bieden die wij als basiclifefashion op onze beurt graag bij jou onder de aandacht brengen. Het leukste is misschien wel dat VILA bij uitstek een fantastisch om te combineren met andere merken zoals perla nera, geisha, tramontana.

VILA online

Op onze webshop vind je een mooi assortiment vanuit de VILA collectie. VILA is een merk dat eigentijds is en een geheel eigen uitstraling heeft. Leuk om online te shoppen en je eens eventjes ‘’out of the box’’ te kleden.
De VILA collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shop te zien in Basic-Life Barnevel. Als je vragen hebt over de VILA collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in 1 van onze shops of stuur gewoon even een mailtje naar: vila@basiclifefashion.nl

vitinny jurk vila
vila clothes
villa tshirts

vila sale
vila winkels
vila jurk

vila kleding
vila blouse