Filter

Tramontana is een bekend label in de fashion branche de afgelopen 35 jaar. Wij werken er al ongeveer 20 jaar mee. Zij biedt veel leuke kleding aan zoals: jurken, broeken, rokken, blouses en tops. In de collecties kan je altijd wel wat leuks combineren. Bijvoorbeeld artikelen met prints die je met de basics kunt matchen.  Zij heeft een goede kwaliteit en een betaalbare prijs. What else more?

TRAMONTANA CLOTHES

Er is veel variatie in de collectie. Je kunt zowel simpele outfits dragen als zakelijke outfits. Zij heeft fantastische vrouwelijke kleding die ervoor zorgt dat je je goed voelt met wat je draagt. De dames die dit merk dragen, hebben een duidelijke eigen stijl, die het merk altijd duidelijk weet te creëren. Dit label is intussen uitgegroeid tot een internationaal fashionlabel.

DE COLLECTION

Wat biedt dit merk? Heel veel! Namelijk een goede kwaliteit, betaalbare prijs en ook de collecties die worden gebaseerd op de modetrends die populair zijn. Je kunt bijvoorbeeld een leuke jeans matchen met een van de basic tops. De kleding dit merk aanbiedt is voor veel verschillende bijeenkomsten of uitjes, zoals vergaderingen, een dagje uit of voor een party.

BESTELLEN ONLINE

Op onze webshop vind je leuke outfits van dit label. Ook bieden wij een overzicht van enkele stijlen die je leuk kunt combineren bij je Tramontana outfit.

De collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shops in Basic-Life Barneveld en Veenendaal. Als je vragen hebt over de collectie, bel dan gerust naar een van onze verkoopsters in 1 van onze shops. Of stuur even een mailtje naar tramontana@basiclifefashion.nl