Filter

Tassen van Studio Dai

Tassen van Studio Dai zijn ontworpen voor vrouwen die onderweg zijn. Vrouwen die het verschil willen maken in hun leven en werk. Vrouwen die een tas willen die gemakkelijk mee kan als ze onderweg zijn. Een stijlvolle tas die gemakkelijk te dragen is. Een tas waar je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt.

Net als de vrouwen die tassen van Studio Dai dragen, waarderen zij stijl, kwaliteit en gebruiksgemak. Dus hun tassen zijn precies zo ontworpen. De ontwerpen van Studio Dai zijn tijdloos, stijlvol en comfortabel. Al hun tassen zijn handgemaakt met oog voor detail wat ze persoonlijk maakt. Zoals een tas hoort te zijn.

Productie en duurzaamheid

Met de productie geeft Studio Dai mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans zich te ontwikkelen zodat ze weer kunnen integreren in de samenleving.

Studio Dai maakt hun tassen met mensen die iets met hun leven willen gaan doen en daarbij wel wat hulp kan gebruiken. Studio Dai werkt samen met naaiateliers in Nederland waar mensen van over de hele wereld werken aan hun toekomst. Door samen te werken met deze ateliers vergroot STUDIO DAI de positieve impact op de samenleving.

In de toekomst zal Studio Dai deze positieve impact blijven vergroten door samen te werken met verschillende maatschappelijke organisaties.

Zij willen allemaal de textielindustrie socialer en duurzamer maken!

Studio Dai en La-Posta

Wij zijn er trots op dat wij, door dit merk aan onze collectie toe te voegen, ook ons steentje bij kunnen dragen. De tassen combineren mooi met de collectie van o.a. YAYA, Jane Lushka, Studio AnneloesSoyaconcept