Filter

SOYACONCEPT

SOYACONCEPT is een Deens modebedrijf met een duidelijke ontspannen benadering van mode met een basis van Scandinavische designtradities. Mode voor jouw, de prijsbewuste vrouw, die niet bang is om te experimenteren met de hedendaagse trends.

De SOYACONCEPT vrouw

Jij bent modebewust, op de hoogte van de nieuwste trend, maar volgt vooral je persoonlijke stijl. Als Basic Life zijn we ons bewust van de behoefte van elke vrouw zoals jij, welke stijl, vorm of leeftijd jij ook hebt. Dat is ook de reden dat we dit merk in huis hebben, blouses, broeken,  tops, jassen en nog veel meer.

Trends

Dit merk heeft een breed scala aan stijlen, kleuren, prints, design en stoffen. Allemaal geïnspireerd op de trends van vandaag. De stoffen en ontwerpen worden met precies doordacht en getest zodat zij zeker weten dat het voldoet aan hun norm, zodat de vrouw er niet alleen chic uitziet, maar dat de kleding ook nog eens heel goed zit. Basic Life begrijpt als geen ander dat dit voor jou, de vrouw van nu, erg belangrijk is.

SOYACONCEPT online

De collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shop-in-shops te zien in La-Posta Barneveld en in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust onze onze verkoopsters in 1 van onze shops of stuur gewoon even een mailtje naar: soyaconcept@basiclifefashion.nl