rino & pelle
rino & pelle

RINO&PELLE is een label dat sinds 1987 mooie en chique jassen ontwerpt. Ze gebruiken daarbij een breed scala aan stoffen: volledig leer, PU, cashmir, polyester met katoen etc.

Bij RINO&PELLE staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Het is een geweldig label voor jouw als van stoere en elegante jassen houdt. Van een aantal modellen zijn ook de oplages gelimiteerd, waardoor je ook uniek bent met een jas uit zo’n collectie.

Filter

RINO&PELLE

RINO & PELLE gebruiken daarbij een breed scala aan stoffen: volledig leer, PU, cashmir, polyester met katoen etc. Bij RINO&PELLE staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Het is een geweldig label voor jou wanneer je van stoere en elegante jassen houdt. Van een aantal modellen zijn ook de oplages gelimiteerd, waardoor je ook uniek bent met een jas uit zo’n collectie.

RINO&PELLE COLLECTION

In de collecties van RINO&PELLE wordt er veel gebruik gemaakt van krachtig leer. Elke keer lukt het de ontwerpers om unieke/stoere/trendy jassen te ontwerpen. En deze ontwerpen kun je goed en onbeperkt combineren met verschillende kledingstijlen, doordat het los draagbare casual jasjes, maar ook mooie warme buitenjassen kunnen zijn. Ideaal voor iedereen who loves fashion!

RINO&PELLE WOMAN

De kleding die wij van RINO&PELLE verkopen zijn RINO&PELLE jassen. De jassen hebben een unieke uitstraling die de RINO&PELLE woman haar identiteit onderstreept. De jassen worden vaak ook nog wat mooier naarmate je deze langer draagt. Het wordt een soort second skin. Ideaal toch?! De RINO&PELLE Women is modieus en stoer. Met de jassen van RINO&PELLE steel jij zeker weten de show.

RINO&PELLE ONLINE

De RINO&PELLE collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops: La-Posta in Barneveld en Basic-Life in Veenendaal. Als je vragen hebt over de RINO&PELLE collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar rinopelle@basiclifefashion.nl

rino en pelle jurk
rino en pelle vest
rino en pelle winter 2020
rino en pelle jas blauw,

rino en pelle jas reversible
rino en pelle jas rood
rino en pelle rok