Filter

RINO&PELLE is een label dat sinds 1987 mooie en chique jassen ontwerpt. Ze gebruiken daarbij een breed scala aan stoffen: volledig leer, PU, cashmir, polyester met katoen etc.

Bij dit label staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Het is een geweldig label voor jouw als van stoere en elegante jassen houdt. Van een aantal modellen zijn ook de oplages gelimiteerd, waardoor je ook uniek bent met een jas uit zo’n collectie.

Zij gebruiken daarbij een breed scala aan stoffen: volledig leer, PU, cashmir, polyester met katoen etc. Bij hen staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Het is een geweldig label voor jou wanneer je van stoere en elegante jassen houdt. Van een aantal modellen zijn ook de oplages gelimiteerd, waardoor je ook uniek bent met een jas uit zo’n collectie.

RINO&PELLE COLLECTION

In de collecties wordt er veel gebruik gemaakt van krachtig leer. Elke keer lukt het de ontwerpers om unieke/stoere/trendy jassen te ontwerpen. En deze ontwerpen kun je goed en onbeperkt combineren met verschillende kledingstijlen, doordat het los draagbare casual jasjes, maar ook mooie warme buitenjassen kunnen zijn. Ideaal voor iedereen who loves fashion!

RINO&PELLE WOMAN

De kleding die wij van verkopen zijn  jassen. De jassen hebben een unieke uitstraling die de woman haar identiteit onderstreept. De jassen worden vaak ook nog wat mooier naarmate je deze langer draagt. Het wordt een soort second skin. Ideaal toch?! De vrouw die dit merk draagt is modieus en stoer. Met de jassen van dit merk steel jij zeker weten de show.

RINO&PELLE ONLINE

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops: La-Posta in Barneveld en Basic-Life in Veenendaal. Als je vragen hebt over de collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar info@basiclifefashion.nl

Snelle links naar

Rino en Pelle Jas
Rino en Pelle Nieuwe Collectie
Rino en Pelle Verkooppunt