Filter
  • Rinascimento Tuta Jumpsuit
  • Rinascimento Fiore Top

RINASCIMENTO

De productiefilosofie van  Rinascimento gaat vooral over: hoe snel krijgen we de Italiaanse topmode in een betaalbare prijs nagemaakt op de markt. Het is een altijd up-to-date merk dat ook eigen winkels door heel Italië heen heeft. De ateliers die ook voor topmode huizen fabriceren, maken delen van hun collectie. Er zit dus veel ambachtelijke know-how in de collecties.

DE COLLECTIE

De collecties combineren Italiaans design, aandacht voor trends en kleurgebruik, met aandacht voor detail elegantie in eigentijdse glamour. Van dit merk verkopen wij uitstekende jurken, tops en  rokken. Vooral onder de jonge dames is dit label geliefd voor feestjes en bruiloften.

RINASCIMENTO WOMAN

Dit merk is gedurfd, supervrouwelijk en in het oog springend. Je hebt dus wel een gezonde dosis zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid nodig om in dit merk te verschijnen. Van uni-kleuren tot veelkleurige prints heeft dit brand toch telkens weer haar klasse, en onderstreept ze de Italiaanse liefde voor de mode.

RINASCIMENTO ONLINE

Deze collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop La-Posta in Barneveld. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in La-Posta Barneveld of stuur even een mailtje naar rinascimento@basiclifefashion.nl