Filter

RED BUTTON WEAR

De jeans wordt gebracht in leuke modellen met stoere wassingen. Voor de dames is de jeans de beste combi die niet mag ontbreken in je jeans garderobe. De broeken worden met de nieuwste technieken en modetrends ontwikkeld. Het jeans label heeft verschillende modellen jeans. Power stretch dit wil zeggen dat er meer stretch in de broek zit als normaal waardoor het jeans model nog prettiger zit. High waist en als Mid waist. Dat is een model jeans wat tussen heup en taille inzit dus als je op zoek bent naar een broek die tussen heup en taille inzit en als je een high waist broek zoekt dan ben je bij RED BUTTON Jeans op de juiste plek.

RED BUTTON CHARACTERISTICS

Wat biedt dit merk? Very much!! Het merk heeft een perfecte pasvorm. Daarbij hoort ook een hoog draagcomfort, want dat is belangrijk of course! Maar ook de prijs, omdat die erg betaalbaar is en in verhouding met de kwaliteit erg goed is.

Dit label wil eigenlijk ook meedraaien in de trends, dus het merk volgt de trends van dit moment. Ook controleren ze vaak de kwaliteit en de resultaten van de verkoop. Deze denims kun je niet missen! Don’t miss this unique opportunity! Denim is a ♥ that never fades!

RED BUTTON ONLINE

De  collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shop in Basic-Life Barneveld. Als je vragen hebt over de N collectie, bel dan gerust 1 van onze medewerkers in Basic-Life Barneveld, of stuur even een mailtje naar redbutton@basiclifefashion.nl