Filter

Pieces is een Deens kledingmerk. Het werd opgericht in 2003 als onderdeel van BESTSELLER GROUP een modebedrijf opgericht in 1975. In 2004 zijn de eerste 2 merkwinkels geopend in Kopenhagen en Amsterdam. En ze blijven groeien.

Pieces visie

Dit merk wil jonge onafhankelijke vrouwen inspireren om hun eigen krachtige en speelse look te creëren en af te maken. Zij leveren de ‘basis’ ideeën. Daarnaast zijn zij continue bezig om hun producten duurzaam te maken en is het hun doel om ook de jonge vrouw daar bewust van te maken. Zij weten dat keuzes maken invloed heeft op deze generatie maar zeker voor de komende generatie.

Pieces mode

Bij Basic Life verkopen we ook het  merk, de  rokken, jurken, sjaals,   tops, broeken en  blouses komen allemaal in ons assortiment voor. En daar zijn we heel blij mee.

Pieces online

De collectie is niet alleen online te koop maar ook in onze shop in Basic-Life Barneveld. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust 1 van onze medewerkers in Basic-Life Barneveld, of stuur even een mailtje naar pieces@basiclifefashion.nl