Filter

PENN&INK is een jong en uniek merk, kortom Bohemian Chic. Het blijkt dat ze wel van reizen houden. PENN&INK begon in de wijk Brooklyn van New York  en maakte een overstap naar Europa. De energieke vibe van dit fashionlabel was al geliefd vanaf het moment van introductie.

PENN&INK COLLECTION

De stijl van dis label is bohemian chic: dat betekent dat de stof verfijnd en casual tegelijk is. Waar  qua stof veel gebruik van maakt, is de travel stof kwaliteit. Maar natuurlijk hebben we ook katoenen artikelen. Daarvan verkopen wij erg leuke  tops, truien vesten broeken, jurken en  blouses. Het merk is constant in beweging, de collecties hebben altijd hun unieke strakke lettertype wat voor een duidelijke herkenbaarheid en uitstraling zorgt. Het is een label dat de trends op de voet volgt, maar niet echt de trend zet.

PENN&INK WOMEN

De PENN&INK women is een zelfstandige vrouw, ze wil zich hechten aan draagcomfort, en niet achter de nieuwste trends aan lopen. Dit label bied een erg leuke collectie aan met daarin erg veel verschillende soorten artikelen. Bijvoorbeeld een blouse of  top en broek of rok. Erg leuk voor bijvoorbeeld een vergadering of een dagje op kantoor. Ook heeft dit label leuke casual artikelen voor lekker een dagje thuis of een dagje uit. Penn en Ink N.Y is hip en toch elegant, in het bijzonder de voorkeur van eigentijds onafhankelijke vrouwen die hun eigen smaak hebben gevonden, voor fashionable women met duidelijke toekomst plannen. Iets voor jou?

PENN&INK ONLINE

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop in La-Posta in Barneveld. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in La-Posta Barneveld of stuur even een mailtje naar penn.ink@basiclifefashion.nl