PENN&INK

PENN&INK is een jong en uniek merk, kortom Bohemian Chic. Het blijkt dat ze wel van reizen houden. PENN&INK begon in de wijk Brooklyn van New York  en maakte een overstap naar Europa. De energieke vibe van het fashionmerk was al geliefd vanaf de introductie.

Filter

PENN&INK is een jong en uniek merk, kortom Bohemian Chic. Het blijkt dat ze wel van reizen houden. PENN&INK begon in de wijk Brooklyn van New York  en maakte een overstap naar Europa. De energieke vibe van dit fashionlabel was al geliefd vanaf het moment van introductie.

PENN&INK COLLECTION

De stijl van PENN&INK is bohemian chic: dat betekent dat de stof verfijnd en casual tegelijk is. Waar PENN&INK qua stof veel gebruik van maakt, is de travel stof kwaliteit. Maar natuurlijk hebben we ook katoenen artikelen. Daarvan verkopen wij erg leuke PENN&INK tops, PENN&INK truien, PENN&INK vesten, PENN&INK broeken, PENN&INK jurken en PENN&INK blouses. Het merk is constant in beweging, de collecties hebben altijd hun unieke strakke lettertype wat voor een duidelijke herkenbaarheid en uitstraling zorgt. Het is een label dat de trends op de voet volgt, maar niet echt de trend zet.

PENN&INK WOMEN

De PENN&INK women is een zelfstandige vrouw, ze wil zich hechten aan draagcomfort, en niet achter de nieuwste trends aan lopen. PENN&INK bied een erg leuke collectie aan met daarin erg veel verschillende soorten artikelen. Bijvoorbeeld een mooie blazer die je erg goed kunt combineren met een mooie PENN&INK blouse of PENN&INK top en PENN&INK broek of PENN&INK rok. Erg leuk voor bijvoorbeeld een vergadering of een dagje op kantoor. Ook heeft PENN&INK leuke casual artikelen voor lekker een dagje thuis of een dagje uit. Penn en Ink N.Y is hip en toch elegant, in het bijzonder de voorkeur van eigentijds onafhankelijke vrouwen die hun eigen smaak hebben gevonden, voor fashionable women met duidelijke toekomst plannen. Iets voor jou?

PENN&INK ONLINE

De PENN&INK collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop in La-Posta in Barneveld. Als je vragen hebt over de PENN&INK collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in La-Posta Barneveld of stuur even een mailtje naar penn.ink@basiclifefashion.nl

penn en ink sale
penn en ink nieuwe collectie 2020

penn en ink sample sale 2019
penn en ink brillen