Lofty Manner Brand

LOFTY MANNER is een merk waarbij de stijl vrouwelijk, maar ook nonchalant is. Daarbij let LOFTY MANNER  op de diversiteit van materialen en hebben ze een oog op detail. Daardoor worden de collecties van LOFTY MANNER  gekarakteriseerd. Ze richten zich ook daarom op de zelfstandige en sterkte vrouw.

LOFTY MANNER

LOFTY MANNER  is een jong en trendy fashionlabel. Hun collecties zijn gebaseerd op de laatste modetrends, en zien er top uit. Voor de jonge meiden is het fantastisch dat deze fashion laag geprijsd is. LOFTY MANNER biedt een goede exclusiviteit qua verkooppunten. Je kan dus redelijk uniek zijn met jou hippe outfit! De collecties van LOFTY MANNER  sluiten telkens aan op hun vorige collecties, waardoor je lekker kunt doorcombineren.

LOFTY MANNER BRAND

LOFTY MANNER is een merk waarbij de stijl jong, maar ook nonchalant is. Daarbij let LOFTY MANNER  op de diversiteit van materialen en hebben ze oog voor detail. Daardoor worden de collecties van LOFTY MANNER  gekarakteriseerd. Ze richten zich ook daarom op de zelfstandige en sterkte vrouw.

LOFTY MANNER WOMAN

De LOFTY MANNER fan kleed zich erg fashionable, en vind het leuk om zich te kleden door middel van te kijken naar de laatste trends. Omdat het een erg stoer merk is zorgt dat er ook voor dat je vol zelfvertrouwen naar iedere gelegenheid kunt. LOFTY MANNER heeft een leuke style die wij zowel in Basic-Life Veenendaal als ook online verkopen.. Wij verkopen leuke LOFTY MANNER tops, LOFTY MANNER jurken en LOFTY MANNER rokken. Maar ook om even leuk een dagje ervandoor te gaan naar een leuke city or somethin’.

LOFTY MANNER ONLINE

De LOFTY MANNER collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de LOFTY MANNER collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar loftymanner@basiclifefashion.nl

lofty manner jumpsuit
lofty manner jasje
lofty manner broek