Filter

LOFTY MANNER

Is een merk waarbij de stijl vrouwelijk, maar ook nonchalant is. Daarbij let dit merk op de diversiteit van materialen en hebben ze een oog op detail. Hierdoor worden de collecties gekarakteriseerd. Ze richten zich ook daarom op de zelfstandige en sterkte vrouw.

Dit label  is een jong en trendy fashionlabel. Hun collecties zijn gebaseerd op de laatste modetrends, en zien er top uit. Voor de jonge meiden is het fantastisch dat deze fashion laag geprijsd is.Zij biedt een goede exclusiviteit qua verkooppunten. Je kan dus redelijk uniek zijn met jou hippe outfit! De collecties  sluiten telkens aan op hun vorige collecties, waardoor je lekker kunt doorcombineren.

LOFTY MANNER WOMAN

De fan van dit label kleed zich erg fashionable, en vind het leuk om zich te kleden door middel van te kijken naar de laatste trends. Omdat het een erg stoer merk is zorgt dat er ook voor dat je vol zelfvertrouwen naar iedere gelegenheid kunt. Zij heeft een leuke style die wij zowel in Basic-Life Veenendaal als ook online verkopen.. Wij verkopen leuke tops, jurken en rokken. Maar ook om even leuk een dagje ervandoor te gaan naar een leuke city or somethin’.

LOFTY MANNER ONLINE

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de Lcollectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar loftymanner@basiclifefashion.nl