Kenny S
Filter

KENNY S.

Dit merk. bestaat al vanaf 1983 ze maken kleding die casual, vrouwelijk, comfortabel en veelzijdig is. Ze zijn begonnen in Duitsland, Biberach en uitgegroeid naar 27 eigen winkels en heeft zich uitgestrekt naar meer dan 50 winkels waar dit merk verkocht worden, in binnen- en buitenland.

KENNY S. merk

Het label is bekend om de perfecte pasvorm en duidelijk stijl, daarnaast is materiaal en afwerking een belangrijke kwaliteitsnorm van dit merk. Het motto  is ‘gewoon dragen, voelen en er van houden’. Hun kleding is casual, vrouwelijk en comfortabel, iets wat wij bij Basic Life erg belangrijk vinden. Voor elke gelegenheid vind je een ruime keuze bij het dit merk.  Het merk wil verantwoord omgaan met mens en natuur, daarom zijn hun producten, stoffen en accessoires altijd duurzaam en op een goede manier gemaakt.

KENNY S. mode

Vooral de sportieve vrouw kan haar hart ophalen bij dit merk. Naast broeken, jurken, tops en  jassen, rokken, bevat dit label ook accessoires zoals sjaals, riemen en tassen. Voor elke vrouw van maat 34 tot 48 zijn er items verkrijgbaar.

KENNY S. Online

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar kennys@basiclifefashion.nl