Filter

JANE LUSHKA

Dit is een merk dat bekend staat om het hoge draagcomfort. Het is een merk dat veel artikelen in een kwalitatief hoogwaardige travelstof heeft en die je binnen de uitgebreide  collectie kunt combineren. Er zijn niet zoveel merken die deze kwaliteit aanbieden, en de van oorsprong Bulgaarse ontwerpsters weten telkens weer een mooie veelzijdige collectie te maken.

JANE LUSHKA CLOTHES

Het is een merk dat vergeleken met andere merken zeker kwalitatief hoge ogen gooit. De stof die het meest gebruikt is de travel stof (hoe we dat tegenwoordig noemen). Het is een Italiaans gepatenteerde technische stretchstof die bestaan uit 78% pa microvezel en 22% ea , die de stretch geeft  en de mooie fitting. (lycra®) Wat ook ideaal is, is dat de stof niet kreukt, gemakkelijk te verzorgen is, snel droogt en ook koel draagt. De stof is ook ideaal omdat er geen pluisjes op komen te zitten.

JANE LUSHKA COMBINATIES

Het is een erg leuk merk om met andere merken te combineren. Vooral omdat ze veel effen kleuren hebben. Qua broeken, maar ook qua tops, blouses en jurken. Je zou het kunnen combineren met; Studio Anneloes, Disenjo, Penn&Ink en G-Maxx.

JANE LUSHKA ONLINE

De collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops te zien in Basic-Life Barneveld, La-Posta Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in 1 van onze shops of stuur gewoon even een mailtje naar janelushka@basiclifefashion.nl