Filter

GEISHA Clothing

Geisha is een label waar veel creativiteit in is gestoken. Met name de kleuren, prints en om niet te vergeten de stoffen. Er wordt tegenwoordig  erg veel gekeken naar fashionmagazines, fashion events zoals modeshows en modevak beurzen. Eigenlijk zie je altijd wel fashion om je heen. Als je naar dit label kijkt, dan zie je een bijzonder label. Deze kleding is voor de jongere en middelbare leeftijd. Het is een label dat je eindeloos kunt combineren. Het heeft een comfortabele fitting in al haar modellen.

GEISHA Women

De dames die dit label dragen weten doorgaans goed wat ze willen en willen zich onderscheidend kleden. De kleding van dit label is erg vrouwelijk maar ook ludiek. A day at the office, een party, of hip casual, you name it en dit label heeft het wel in de collectie. De keuze tijdens onze inkoop is zo groot dat we altijd wel een selectie moeten maken in het aanbod van  jurkbroektop en rok, . Vooral de vaste maatvoering in alle modellen maken het voor de dames makkelijk om dit ook lekker online te kunnen shoppen.

GEISHA online

Deze collectie is niet alleen online te bestellen,  maar ook in onze shops, in Barneveld en Veenendaal, te koop. Als je vragen hebt over de collectie, bel dan gerust een van onze verkoopsters in onze shops. Of stuur even een mailtje naar geisha@basiclifefashion.nl