geisha brand
geisha

GEISHA is een merk dat we al een tijdje verkopen. De broeken van dit merk zijn erg populair. Maar ook de tops en de jurken. GEISHA kleding is geschikt voor de vrouw die het leuk vindt om opmerkelijke kleding te dragen. GEISHA heeft in verhouding met de kwaliteit een voortreffelijke prijs.

Filter

GEISHA Clothing

GEISHA is een label waar veel creativiteit in is gestoken. Met name de kleuren, prints en om niet te vergeten de stoffen. Er wordt tegenwoordig  erg veel gekeken naar fashionmagazines, fashion events zoals modeshows en modevak beurzen. Eigenlijk zie je altijd wel fashion om je heen. Als je naar GEISHA kijkt, dan zie je een bijzonder label. GEISHA kleding is voor de jongere en middelbare leeftijd. Het is een label dat je eindeloos kunt combineren. Het heeft een comfortabele fitting in al haar modellen.

GEISHA Women

De dames die Geisha dragen weten doorgaans goed wat ze willen en willen zich onderscheidend kleden. De kleding van GEISHA is erg vrouwelijk maar ook ludiek. A day at the office, een party, of hip casual, you name it en Geisha heeft het wel in de collectie. De keuze tijdens onze inkoop is zo groot dat we altijd wel een selectie moeten maken in het aanbod van GEISHA jurk, GEISHA broek, GEISHA top, . Vooral de vaste maatvoering in alle modellen maken het voor de dames makkelijk om dit ook lekker online te kunnen shoppen.

GEISHA online

Online bieden wij ook onze GEISHA collectie aan.  De GEISHA collectie is niet alleen online te bestellen,  maar ook in onze shops, in Barneveld en Veenendaal, te koop. Als je vragen hebt over de GEISHA collectie, bel dan gerust een van onze verkoopsters in onze shops. Of stuur even een mailtje naar geisha@basiclifefashion.nl

geisha sale
gesiha jurk spaghettibandjes
geisha mode

geisha webshop
geisha online
geisha jas