Filter

G-MAXX

Dit label is een groeiend  kledingmerk. De afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een groot succes. In 2015 kwam dit label in de fashion industrie, met beperkte collecties met uiteenlopende stijlen. Nu heeft het merk inmiddels een enorme vooruitgang gemaakt. Het heeft brede collecties die erg actueel, comfortabel en duidelijk op elkaar afgestemd zijn.

G-MAXX COLLECTION

Deze collectie biedt een erg leuke items aan. Er zitten aardig wat basic-artikelen in die mooi en makkelijk combineerbaar zijn. Wij verkopen diverse leuke stijlen van de  collectie: broeken shirts, tops vesten blouses, tunieken,  jurkjes and much more!

G-MAXX TRAVEL FABRIC

Het merk verkoopt hoofdzakelijk mode items in een kwaliteit  die afgeleid is van de duurdere ‘’travel’’ labels.  Je vraagt je misschien wel af wat het inhoud en waar het uit bestaat. Travel stof is een stof die: Niet kreukt –   Pillingvrij is |Makkelijk te wassen is –   Extra comfortabel zit door de stretch stof | Snel droogt

De travelstof is gemaakt van polyamide en elastaan. Dit is een stof die veel terugkomt in de sportkleding, lingerie en andere producten waarbij vormbehoud erg belangrijk is.

Wat je je misschien ook afvraagt is hoe je je travel kleding onderhoud…

WASSEN?

Was je travel kleding altijd met 30 graden. De stof droogt snel en hoeft dus ook niet in de droger.

STRIJKEN?

Omdat de stof snel droogt en niet kreukt hoef je hem niet te strijken. Maar als je wilt strijken dan moet het niet boven de 110 graden komen, strijk het kledingstuk altijd binnenstebuiten, laat de strijkbout altijd bewegen en als laatste: NIET met stoom strijken.

G-MAXX ONLINE

De  collectie is niet alleen online te koop, maar ook in La-Posta in Barneveld en in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de  collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in La-Posta Barneveld of stuur even een mailtje naar gmaxx@basiclifefashion.nl