fabs laarzen schoenen
FABS schoenen

Feel good, wear Fabs

Fabs is een low-budget schoenenlabel met vooral veel leuke sneakers. Ze volgende de laatste trends, maar geven daar hun eigen draai aan. Passion voor shoes is echt helemaal hun motto.

Vooral aan de details wordt veel zorg besteed.

Filter

Feel good, wear Fabs

Fabs is een low-budget schoenenlabel met vooral veel leuke sneakers. Ze volgende de laatste trends, maar geven daar hun eigen draai aan. Passion voor shoes is echt helemaal hun motto. Vooral aan de details wordt veel zorg besteed.

Combineren met

Eigenlijk maakt het niet uit met welke kleding je FABS combineert, of dat nu KENNY S, YAYA, SOYACONCEPT of G-MAXX is, of een van de andere merken die wij bij Basic Life verkopen. FABS schoenen kan je overal bij dragen. Durf te combineren en maak je eigen stijl. 

FABS Schoenen bij Basic Life

FABS schoenen zijn super vrouwelijk, elegant en comfortabel. Stijlvol tot in de details. Tijdloos en uniek. Veelal de jongere generatie zal je in FABS schoenen zien lopen. Of je nu stoere sneakers zoekt of meer iets in de elegantere hoek, wij verkopen FABS schoenen sneackers of FABS schoenen sandalen en combineer het met kledingmerken die we bij Basic Life verkopen: YAYA, PIECES of PENN&INK? Maak je eigen stijl.

FABS ONLINE

De FABS collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops in Basic-Life Barneveld en in Basic-life Veenendaal. Als je vragen hebt over de FABS collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in een van onze winkels, of stuur even een mailtje naar fabs@basiclifefashion.nl