Filter

Elvira is een Nederlands mode label waar wordt gekeken naar innovatie in een traditionele context. Arto weet die twee key-words telkens mooi in de  collectie naar voren te laten komen. En die combi van creativiteit en vakmanschap maakt het merk uniek. De collecties  worden gekenmerkt door drie keer per seizoen een collectie te brengen die onderling ook weer goed op elkaar zijn afgestemd. Het is een van onze beste labels die qua prijs/kwaliteit/trendvolgend al jaren bij ons in de top 5 staan.

Fashion

Dit label heeft een perfecte mix van fijne stoffen, optimale pasvorm, hoge kwaliteit en de laatste trends. En het merk zorgt er ook voor dat ze een blijvende indruk achterlaten. In onze winkels verkopen wij erg stoere en leuke;  blouses tops shirts truien,  en blazers, maar ook  broeken, jurken rokken en meer!

Modebewuste klant

De modebewuste klant die voor dit mooie merk kiest, is doorgaans trouw aan dit label. Het heeft een vaste uniforme pasvorm die het makkelijk maakt om maatgericht te shoppen. Vooral de zakelijke jonge vrouw vindt bij dit label een brede variatie in presentatie.

Online en in store

Deze collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shop in Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar elvira@basiclifefashion.nl

Elvira casuals verkooppunten Elvira zomerjurkjes Elvira blouse zoe
Elvira kleding Elvira vesten Elvira kleding 2021