DWRS label

DWRS LABEL

DWRS LABEL is in 2015 opgericht door 2 jonge en enthousiaste 20’ers die gave, moderne en modieuze schoenen gingen maken. De schoenen en laarzen worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Portugal. De schoenen en laarzen worden geproduceerd op kwalitatief hoog niveau en dito materialen.

Filter

DWRS LABEL COLLECTION

Bij DWRS LABEL ligt de focus op de comfort. Maar ook wordt er gedacht aan de innovatieve en verrassende details. Daarmee willen ze ervoor zorgen dat er unieke schoenen op de markt komen. De taak van de girls van DWRS LABEL is om mode, luxe, en comfy te combineren in hun stralende collectie van schoenen en laarzen. De modellen uit hun collectie die wij het beste aan vinden sluiten bij onze ingekochte kledingstijlen, kopen wij bij hun in.

DWRS LABEL ONLINE

De DWRS LABEL collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze shops in La-Posta Barneveld. Als je vragen hebt over de DWRS LABEL collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in een van onze winkels, of stuur even een mailtje naar dwrslabel@basiclifefashion.nl

dwrs label sale
dwrs label review
dwrs label beige
dwrs label goud

dwrs sneakers sale
dwrs sneakers – wit
dwrs laarzen zwart