dreamstar

Dreamstar

Dreamstar is een erg mooi merk wat wij al een aantal jaar met trots verkopen, en wat een big dream is voor alle vrouwen. Er is veel keuze aan maten. En daardoor heeft Dreamstar een erg brede doelgroep. Het is een label met attitude en shined in al haar collecties zelfbewustheid uit. 

dreamstar
Filter

Dreamstar

Dreamstar is een erg mooi merk dat wij al vanaf onze start verkopen, en wat een dream is voor alle vrouwen. Er is veel keuze aan maten; daardoor heeft Dreamstar een brede doelgroep. Het is een label met attitude en goede fitting en levert al haar collecties op kwalitatief hoog niveau af. Het is leuk om te merken dat door de jaren lange samenwerking er over en weer belangrijke informatie t.a.v. collecties en leuke nieuwe stijlen met elkaar wordt uitgewisseld.

Dreamstar fashion

Dreamstar is een Nederlands modemerk. Dit merk is een van de meest stabiele modemerken. Vergeleken met andere merken is Dreamstar anders en uniek, doordat ze consequent de dames van middelbare leeftijd een modische en vlotte uitstraling geeft. Maar het belangrijkste: comfortabele pasvormen. De kleding wordt gekenmerkt door verschillende prints en opvallende kleuren. Er wordt bij Dreamstar veel inspiratie uit bloemenvelden en schilderijen gehaald.

Dreamstar women

De Dreamstar Women is een actieve vrouw, die middenin de levensfase zit. De focus van de collectie ligt op de ideale fit.  Bij Dreamstar is het belangrijk dat elke vrouw zich fijn moet voelen in de kleding die zij draagt van Dreamstar. Wij verkopen voor de Dreamstar Women; Dreamstar lange tops, Dreamstar fenomenaal gesneden jasjes, moderne tunieken, Dreamstar tops, Dreamstar jurkjes, en Dreamstar broeken.

Dreamstar online

De Dreamstar collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze winkels in Basic-Life Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de Dreamstar collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Barneveld of Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar dreamstar@basiclifefashion.nl

dreamstar sale
dreamstar rokken
dreamstar bendigo