Filter

Dreamstar

Dit is een erg mooi merk dat wij al vanaf onze start verkopen, en wat een dream is voor alle vrouwen. Er is veel keuze aan maten; daardoor heeft dit label een brede doelgroep. Het is een label met attitude en goede fitting en levert al haar collecties op kwalitatief hoog niveau af. Het is leuk om te merken dat door de jaren lange samenwerking er over en weer belangrijke informatie t.a.v. collecties en leuke nieuwe stijlen met elkaar wordt uitgewisseld.

Dreamstar fashion

Dit merk is een Nederlands modemerk. Dit merk is een van de meest stabiele modemerken. Vergeleken met andere merken is dit merk anders en uniek, doordat ze consequent de dames van middelbare leeftijd een modische en vlotte uitstraling geeft. Maar het belangrijkste: comfortabele pasvormen. De kleding wordt gekenmerkt door verschillende prints en opvallende kleuren. Er wordt veel inspiratie uit bloemenvelden en schilderijen gehaald.

Dreamstar women

De vrouw die dit merk leuk vind is een actieve vrouw, die middenin de levensfase zit. De focus van de collectie ligt op de ideale fit.  Bij Dreamstar is het belangrijk dat elke vrouw zich fijn moet voelen in de kleding die zij draagt van Dreamstar. Wij verkopen lange tops,  fenomenaal gesneden jasjes, moderne tunieken, tops, jurkjes, en  broeken.

Dreamstar online

Deze collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze winkels in Basic-Life Barneveld en Basic-Life Veenendaal. Als je vragen hebt over de deze collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Barneveld of Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar dreamstar@basiclifefashion.nl