Filter

DONNA DUE

Dit is een label waar wij al veel jaren mee samenwerken en dat zich onderscheidt in het wat klassiekere modebeeld. Niet zo zeer door de modellen, maar meer door het gebruik van uni kleuren en wat rustiger prints. Het label heeft een selectief aantal verkooppunten en dat garandeert zeker een bepaalde exclusiviteit.

DONNA DUE collectie

De collecties zijn opgebouwd uit meerdere leveringen per jaar, zodat ook op tijd op de huidige trends kan worden ingespeeld. De productie vindt plaats in Portugal en ondersteunt daar ook de lokale werkgelegenheid. Travel stoffen, katoen, mesh, jaquard en viscose zijn de meest gebruikte stoffen bij het samenstellen van deze collecties.

DONNA DUE women

De vrouw die dit merk koopt is een zelfbewuste, stijlvolle vrouw die zich niet zo snel van de wijs laat brengen door allerlei frivole fratsen, maar haar eigen stijl benadrukt. De jurken,  rokken en  broeken hebben een betrouwbare pasvorm, en biedt dames een hoog draagcomfort. Iets wat de eigentijdse vrouw  zeer op prijs stelt.

DONNA DUE online

Onze  collectie is niet alleen online te koop, maar ook in onze winkels: Basic-Life Barneveld en Veenendaal. Als je vragen hebt over onze collectie, bel dan gerust onze verkoopsters in Basic-Life Barneveld of Basic-Life Veenendaal of stuur even een mailtje naar donnadue@basiclifefashion.nl