Filter

Achter het merk Colourful Rebel

Geboren en getogen in Amsterdam jagen we in paren, we zoeken het beste en genieten maximaal. We streven ernaar om mede-rebellen te vinden. We zijn altijd in beweging. We drinken, feesten en hebben lief alsof er geen morgen is.

We zijn jong. We zijn rusteloos

Colourful Rebel is meer dan alleen mode. Meer dan alleen een blog. Colourful Rebel is een mentaliteit, een manier van leven, we halen graag het maximale uit het leven, maar geven net zo graag iets terug aan de mensen om ons heen.

Colourful Rebel voor elke dag en elk moment

Voor de meiden die vinden dat vrouwen kleding niet saai en veilig hoort te zijn, is er onze damescollectie vol edgy en moderne stijlen. Wij vinden dat kleding verder gaat dan een basis sweater of broek. Kleding, en vooral vrouwen kleding, zegt namelijk wat over wie je bent en wat je wilt uitdragen. Wij hebben een collectie vol met uitgesproken en uitdagende kleding. Van stoere jurken met wervelende rokken tot kleurrijke sweaters. De collectie is bomvol heerlijke prints, sterke kleuren en vooral veel uitgesproken meningen. Helemaal compleet, met jurken, rokken, hoodies, stoere broeken fancy jurken en fijne sweaters. Met een dames outfit samengesteld uit onze collectie, sta je zeker weten in de spotlight. Kleed je naar wie je bent en hoe jij je vandaag voelt. Laat onze collectie jouw verhaal vertellen.

Colourful Rebel bij Basic-Life

Sinds kort online verkrijgbaar bij Basic-Life. Dit jonge merk voor jong mensen. Prima te combineren met Kenny S., Lofty Manners of Elvira. We zijn enthousiast over dit nieuwe jonge merk.  Online en in de winkel verkrijgbaar.  Kom gezellig langs in onze winkel.