Filter

Basic Life Mode

Basic Life mode is de verzamelnaam van alle modellen die wij wekelijks in Amsterdam inkopen om het assortiment aan te vullen van de merken die wij al eerder hebben ingekocht. In het seizoen zien we vaak plotseling andere trends en/of kleuren in het modebeeld die bijvoorbeeld vooraf niet getipt waren maar waar toch veel vraag naar is.

Wij vinden het belangrijk om  klanten wekelijks nieuwe items te laten zien.

Zeker in een tijd waarin de mode snel verandert, is het leuk om daar direct op in te springen.

Basic Life Collection

Deze  ‘pronto moda’ die wij wekelijks inkopen zijn veelal op zichzelf staande artikelen die wij tot een aantal leuke combi’s bij elkaar inkopen, door bij diverse leveranciers langs te gaan. Dit mix-and-match principe is een concept dat wij al jaren hebben en wat het erg goed doet.

Onze eigen productie van Basic Life jurken, Basic Life tops,  Basic Life  broeken en Basic Life rokken is ook een belangrijk onderdeel van onze inkoop.

Binnen twee weken je eigen nieuwe model jurk uit Italië: Hoe vet is dat!

Basic Life online

Online bieden wij ook een gedeelte onze BASIC LIFE MODE aan.  We maken een leuke selectie uit het aanbod dat wij in de winkel hebben. Meestal hanteren we het principe op=op, maar een enkele keer herhalen we een goed model, maar dan weer in andere kleuren.

De BASIC LIFE MODE collectie is niet alleen online te bestellen,  maar ook in onze shops, in Barneveld en Veenendaal, te koop. Als je vragen hebt over de BASIC LIFE MODE collectie, bel dan gerust een van onze verkoopsters in onze shops. Of stuur even een mailtje naar basiclife@basiclifefashion.nl